_MG_2516

Våre ansatte:

 

 

 

 

bnmjkl

Katrine Jacobsen:
Dagligleder/sjef. Dyktig frisør med mye erfaring. Har drevet Lito Hårdesign i 13 år. Blid og glad jente med masse kunder, så vær tidlig ute med å bestille for Katrine har ofte en del ventetid!

 

bn.n

Nina Kristine Kjølsrud:
Har jobbet på Lito i 11 år. Liker å være kreativ og å jobbe med mennesker. Dømmer lærlinger til svenneprøver og har svennebrev i både dame og herre faget. Ei frøken med mye erfaring!

 

hgtm,k

Mona Snøløs:
Har jobbet på Lito i 6 år. Blid og søt Tromøyjente. Har tatt sin utdannelse i Oslo der hun jobbet på en hektisk salong på Oslo City og Frogner. Mona smiler alltid!

 

nb ,

Lene Marie Kristiansen:
Blid jente fra Østlandet. Har jobbet på Lito i 10 år. Lene har mye erfaring både når det gjelder dame og herrefrisering. Lene er også en veldig dyktig brudepynter!

 

hgc,l

Linda Torland

Linda er ei trivlig jente fra Lia. har vert i frisørfaget i mange år, hun har jobbet i Lillesand de siste årene, men startet på Lito 1 desember 2015!

fgcvu

Line Aanby

Line er vår herlige ekstrahjelp! Hun har drevet egen frisørsalong i mange år, men går nå på skole og jobber hos oss annehver torsdagskveld og annehver lørdag (jobber ekstra i ferier og ved høytider)!

b-nm-k

Maria Asbjørnsen

Maria er vår søte lærling fra løddesøl. Hun er svært intressert i frisørfaget og har allerede mange fornøyde kunder!